Motivatie en inspiratie

Omdat iedereen wel eens motivatie nodig heeft vind je hier ervaringen, tips en inspirerende verhalen.

Red een legkip

Veel mensen denken dat er door het verbod op de legbatterij in 2012 geen kippen meer in kooien worden gehouden. Maar in alleen al in Nederland zijn er 1,7 miljoen legkippen die in een zogenaamde verrijkte kooi of in koloniehuisvesting (ook kooien) zitten.

Lees meer

8 tips voor meer tijd

We hebben het allemaal druk met werk, huishouden, vrienden en familie, social media etc. etc. . Hoe blijft er dan nog tijd over om te consuminderen en zelf je eigen producten te maken? Een probleem waar ik zelf ook vaak mee worstel maar ik kan het tegenwoordig prima oplossen door met een goede planning te werken. Vandaag deel ik mijn  8 tips voor meer tijd.

Lees meer

Dankbaar

Vandaag is mijn verjaardag en dat is voor mij echt een dag om eens na te denken over mijn leven. En als ik aan mijn leven denk dan is het allereerste wat bij mij opkomt een enorme dankbaarheid.

Lees meer