Page content

Over mij

Hai,

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Op deze pagina vertel ik je wat meer over mijzelf en over wat je kunt verwachten op dit blog.

Mijn naam is Monica en begin 2013  ben ik met mijn website Aromatherapie Info begonnen.

Wat begon met zelf natuurlijke huishoud- en verzorgingsproducten te maken is inmiddels van een droom realiteit geworden met een leven waarin we ons zelf kunnen voorzien, en ook een leven waarin we iets kunnen betekenen voor anderen.

Op mijn Aromatherapie Info website vind je mijn recepten om zelf natuurlijke huidverzorgings- en reinigingsproducten te  maken en ook heel veel informatie over etherische olie.

Naast de aromatherapie heb ik ook een passie voor wecken en inmaken, bakken en lekker eten (meestal gezond en bijna altijd vegetarisch of veganistisch).

Maar omdat ik naast mijn werk ook niet nog de hele dag in de keuken wil staan ben ik altijd op zoek naar recepten die niet te ingewikkeld zijn. En recepten die je al kunt voorbereiden. Zodat ik op dagen dat het heel erg druk is en ik geen tijd heb om te koken, niet een pizza hoef te bestellen maar snel iets gezonds en lekkers op tafel kan zetten.

En dit soort recepten zul je hier ook terug vinden. En omdat ik niet hou van pakjes en zakjes met veel te veel zout en e-nummers krijg je hier ook recepten van lekkere kruidenmixen te zien en andere smaakmakers die 'homemade' veel lekkerder en gezonder zijn dan uit de winkel.

Dit blog is bedoeld als aanvulling op mijn Aromatherapie Info blog en ik hoop je op deze manier nog meer te inspireren om lekker, gezond, diervriendelijk en groen te leven. En je te laten zien dat dit helemaal niet zo moeilijk is en juist heel leuk.  Want elk stapje in de richting van een groener leven is belangrijk, hoe klein deze stap ook is.

Als cadeautje heb ik een e-book voor je geschreven met lekkere vegan broodbeleg recepten en een recept waarmee je deeg maakt voor een ambachtelijk brood in 10 minuten, deeg wat je gewoon in de koelkast kunt bewaren zodat je dit altijd op voorraad hebt en snel een vers brood kunt bakken.

Het e-book kan je hier gratis downloaden.

monica

 

Veel plezier op de blog en ervaringen, opmerkingen, tips en adviezen hoor ik natuurlijk heel graag. Ik sta open voor alles wat mij in de goede richting helpt.

Smakelijke groeten,

Monica

Comment Section

7 reacties op “Over mij


Door petra op 15 februari 2016

prachtige site's Monica.....
ben altijd een tijdje heerlijk zoet hier, herken veel van mijzelf in jouw verhaal, en je hebt mij zeker meer en meer gemotiveerd


Door Monica-Can op 15 februari 2016

Dank je wel, dat is fijn om te lezen. Nog veel plezier op de site's


Door Mieke op 21 april 2016

Wat een mooi inspirerend verhaal. Leuk wat je allemaal doet dat lijkt mij ook wel wat alleen weet niet goed hoe. Bij het zinnetjes..heb jij nog tips...staat inplaats van 'heb', ' hij'.

groetjes Mieke


Door Monica-Can op 22 april 2016

Dank je wel. Ik ga het zinnetje even aanpassen.


Door Anja Baas op 22 juni 2016

Hallo Monica, ik heb al 30 jaar een horecabedrijf en leef zo anders dan jou. Maar ik wil deze hectische ongezonde levenstijl achter me laten. Ben me bezig gaan houden met massages en kwam zo op jou site terecht. Ben nu helemaal in de ban. Gebruik geen kant en klare wasverzachter meer, de antitekenolie voor mn zoon gemaakt, de verkoudheidmiddeltjes, en al pakken baksoda en 15 etherische olien in huis. Ook mijn massageolie maak ik zelf maar gebruik druivenpitolie als basis. Ben erg blij met je site en hoop dat je dromen werkelijkheid worden.x Anja


Door Monica-Can op 28 juni 2016

Hallo Anja,

Dank je wel voor je berichtje. Wat leuk om te lezen. Ik wens jou succes met het vinden van een nieuwe levensstijl die bij je past en veel plezier op de sites.

Groetjes,
Monica


Door Geraldine op 28 juni 2016

Fell out of bed feeling down. This has brintheged my day!

Plaats een reactie


*