Vragen? Ik hoor graag van je!

Ik vind het leuk om met je in contact te komen. Maar voor je je vraag stelt wil ik je verzoeken om onderstaande eerst even door te lezen.

Ben je op zoek naar een bepaald recept dan vind je hier een overzicht van alle recepten die op de website staan. 


Je kunt ook gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie onderaan de homepage.. Kijk voor je een vraag stelt via het contact formulier ook even op de FAQ pagina met de meest gestelde vragen. 


Heb je een praktische vraag over het gebruik van etherische olie of het maken van een recept dan kan je die ook stellen in de Aromalifestyle community. In deze groep kunnen ook andere leden je vraag beantwoorden en hun ervaringen delen. 


Nog geen lid? Hier kan je gratis lid worden en je vraag stellen.


Het is helaas niet mogelijk om antwoord te geven op medische vragen of advies te geven over het gebruik van etherische olie bij ziektes of medische problemen. Om een goed advies hierover te geven is vaak meer achtergrond informatie nodig en het is meestal pas mogelijk om een goed advies geven als je de persoon in kwestie persoonlijk spreekt. Dit is helaas via het internet niet mogelijk. Mails met deze vragen kan ik dan ook niet beantwoorden. 


Ten tweede kost het ook erg veel tijd en dan zou ik niet meer toekomen aan het schrijven van nieuwe artikelen en recepten voor de website. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.


Is je vraag nu nog niet beantwoord gebruik dan onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen!


Wijzigingen tijdens de vakantieperiode:


Tot en met 22 augustus is ons kantoor wegens vakantie gesloten. De webshop is wel gewoon open maar door de vakantietijd kan het wat langer duren voordat je bestelling verstuurd wordt. We doen echter onze uiterste best om je bestelling altijd binnen 2 werkdagen te versturen.


In deze tijd kan je echter geen extra producten meer toevoegen aan een bestelling die al afgerond is. Heb je een zeer dringende vraag over een geplaatste bestelling maak dan een ticket aan via je klant account in de webshop, ons team zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.


Om een overvolle inbox te voorkomen verzoeken wij je vriendelijk alle overige vragen vanaf 22 augustus weer aan ons te stellen.


Alvast bedankt voor je medewerking.


Neem contact op!

Of vind ons op social media