Vragen? Ik hoor graag van je!

Ik vind het leuk om met je in contact te komen. Maar voor je je vraag stelt wil ik je verzoeken om onderstaande eerst even door te lezen.

Ben je op zoek naar een bepaald recept dan vind je hier een overzicht van alle recepten die op de website staan. 


Je kunt ook gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie onderaan de homepage.. Kijk voor je een vraag stelt via het contact formulier ook even op de FAQ pagina met de meest gestelde vragen. 


Heb je een praktische vraag over het gebruik van etherische olie of het maken van een recept dan kan je die ook stellen in de Aromalifestyle community. In deze groep kunnen ook andere leden je vraag beantwoorden en hun ervaringen delen. 


Nog geen lid? Hier kan je gratis lid worden en je vraag stellen..


Afwezig van 2 juli t/m 2 augustus

Ik ben afwezig van 2 juli tot en met 2 augustus. In deze tijd zal ik alleen dringende mails beantwoorden. Alle overige mails beantwoord ik dan zo spoedig mogelijk na 2 augustus. Heb je een dringende vraag over je bestelling in de Aromalifestyle shop (deze is wel gewoon open) of de Aromalifestyle community dan probeer ik die binnen een paar werkdagen te beantwoorden. Om te voorkomen dat mijn inbox overloopt wil ik je vriendelijke verzoeken met alle andere vragen te wachten tot na 2 augustus. Bij voorbaat dank!

Nog even je attentie:


Het is helaas niet mogelijk om antwoord te geven op medische vragen of advies te geven over het gebruik van etherische olie bij ziektes of medische problemen. Om een goed advies hierover te geven is vaak meer achtergrond informatie nodig en het is meestal pas mogelijk om een goed advies geven als je de persoon in kwestie persoonlijk spreekt. Dit is helaas via het internet niet mogelijk. Mails met deze vragen kan ik dan ook niet beantwoorden. 


Ten tweede kost het ook erg veel tijd en dan zou ik niet meer toekomen aan het schrijven van nieuwe artikelen en recepten voor de website. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.


Is je vraag nu nog niet beantwoord gebruik dan onderstaand contactformulier om contact met mij op te nemen!


Ik snap natuurlijk dat je graag antwoord wilt op je vraag/opmerking maar het is momenteel erg druk dus het kan wat langer duren voordat je antwoord van mij krijgt. Ik verzoek je dan ook om even geduld te hebben. 


Alvast bedankt!
Neem contact op!

Of vind ons op social media

arrow_drop_up arrow_drop_down