Aromalifestyle community,

e-magazine en het lavendel e-book

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie, tips en aanbiedingen op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Wordt dan gratis lid van de  Aromalifestyle community en ontvang iedere 2 weken het aromalifestyle e-magazine en het gratis lavendel e-book.*

Ik ga akkoord met de ontvangst van het Aromalifestyle e-magazine en gratis lidmaatschap van de Aromalifestyle community.

In onze Aromalifestyle community kan je ervaringen uitwisselen en al je vragen stellen.

Monica 

Als je lid wordt van de Aromalifestyle community ontvang je niet alleen elke 2 weken het Aromalifestyle e-magazine voor met tips, aanbiedingen en nieuwe recepten en het lavendel e-book maar krijg je ook toegang tot de volgende gratis e-books:


  • Geurcomposities zelf maken
  • Met aromatherapie door de winter
  • 15 x broodbeleg en ambachtelijk brood in 10 minuten

De Aromalifestyle community is de ontmoetingsplaats voor iedereen die interesse heeft in natuurlijke, homemade producten.

Je kunt er je vragen stellen, recepten delen en ervaringen uitwisselen.

4500+

leden in de community

gratis e-books om te downloaden

200+

onderwerpen en recepten

Kom bij onze community en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie en etherische olie? Schrijf je dan hier in en je ontvangt elke 2 weken ons Aromalifestyle e-magazine met de nieuwste recepten, DIY tips en aanbiedingen. En je krijgt toegang tot de Aromalifestyle community en de gratis e-books.


Ik ga akkoord met de ontvangst van het Aromalifestyle e-magazine en gratis lidmaatschap van de Aromalifestyle community.

*

Door lid te worden van de Aromalifestyle community ga je akkoord met onze Privacy Policy