Inspiratie, tips en recepten!

Wordt gratis lid van de Aromalifestyle community

Wil jij ook mijn favoriete e-books ontvangen en op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie, tips en aanbiedingen op het gebied van aromatherapie, simpel leven en fermenteren?


Wordt dan net als meer dan 10.000 anderen gratis en vrijblijvend lid van de  Aromalifestyle community en download je e-books.


Zoals mijn favoriete lavendel recepten e-book en het zelf geurcomposities maken e-book

50%
Ik ga akkoord met de ontvangst van het Aromalifestyle e-magazine en gratis lidmaatschap van de Aromalifestyle community.
Direct toegang

In onze Aromalifestyle community kan je ervaringen uitwisselen en al je vragen stellen.

Monica 

Als je lid wordt van de Aromalifestyle community ontvang je niet alleen elke zondag het Aromalifestyle e-magazine met tips, aanbiedingen en nieuwe recepten maar krijg je ook toegang tot de volgende gratis e-books:  • Mijn favoriete lavendel recepten (het lavendel e-book)
  • Geurcomposities en parfum zelf maken
  • 15 x broodbeleg en ambachtelijk brood in 10 minuten

  • In het lavendel e-book vind je een kortingscode voor 5% korting in de Aromalifestyle shop en krijg je 50% korting op het Aromaherapie handboek (e-book)


De Aromalifestyle community is de ontmoetingsplaats voor iedereen die interesse heeft in natuurlijke, homemade producten.

Je kunt er je vragen stellen, recepten delen en ervaringen uitwisselen. Met meer dan 10.000 leden ben je nooit alleen en is er altijd iemand die je vraag kan beantwoorden. 

10.000+

leden in de community

gratis e-books om te downloaden

400+

onderwerpen en recepten

Kom bij onze community en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie,  etherische olie en natuurlijk leven?


Schrijf je dan hier in en je ontvangt wekelijks ons Aromalifestyle e-magazine met de nieuwste recepten, DIY tips en aanbiedingen. En je krijgt toegang tot de Aromalifestyle community en de gratis e-books.


Lid worden is geheel vrijblijvend en zonder kosten dus waar wacht je nog op!


50%
Ik ga akkoord met de ontvangst van het Aromalifestyle e-magazine en gratis lidmaatschap van de Aromalifestyle community.
Direct toegang

*

Door lid te worden van de Aromalifestyle community ga je akkoord met onze Privacy Policy