Aromalifestyle

Maak je leven elke dag een beetje mooier!

Je eigen wasmiddel maken of je eigen natuurlijke allesreiniger. Een kruidenolie maken of fijne zalf tegen bepaalde klachten. Je eigen shampoo en douchegel. Je huis schoonmaken met natuurlijke reinigingsmiddelen. Koken met natuurlijke ingrediënten, zonder pakjes en zakjes. Het zijn de eerste stappen naar een groen en natuurlijker leven .


Maar in ons drukke dagelijkse leven valt het niet mee om hier écht mee aan de slag te gaan. Om dat moestuintje achter in de tuin aan te leggen, elke dag je tomatenplanten op het balkon te verzorgen of de basilicum in leven te houden. Om iedere dag gezonde verse producten te eten. Of om je eigen verzorgings- en schoonmaakproducten te maken.


Je wilt het wel graag maar vaak lukt het niet omdat het je aan tijd ontbreekt. Je je misschien onzeker voelt om het zelf te doen. De kennis nog niet hebt. Of omdat het simpelweg niet in je systeem zit.


Heel herkenbaar, ik heb dat probleem ook gehad en als het heel druk is vind ik het ook niet altijd makkelijk om alles zelf te maken.


Maar met deze website wil ik je een handvat geven om te gaan starten, stapje voor stapje de weg gaan naar een natuurlijk(er) leven. 


.Alle recepten die op de website staan heb ik zelf gemaakt en getest (niet op proefkonijnen maar op mezelf, mijn man en andere vrijwillige familie en vrienden). 


Op deze site voorzie ik je ook nog van alle basisinformatie over aromatherapie, etherische olie en andere basisgrondstoffen die je nodig hebt om zelf natuurlijke zeep, cosmetica, huishoudproducten en kaarsen te maken met etherische olie.

Tevens deel ik een aantal recepten met je op het gebied van fermenteren, koken met etherische olie en zuurdesem.


Ik wil je helpen om je leven elke dag een beetje mooier en gezonder te maken. Stap voor stap, zodat ook jij het in je leven kunt integreren. Ook als je het, net zoals ik, druk hebt en er zoveel taken op je to do list staan. Ik deel mijn ervaringen met je en neem je mee op mijn reis. 


Want naast het feit dat het leuk en zeer bevredigend is om veel zelf te maken. Is het ook nog eens milieuvriendelijk. Je spaart verpakkingsmateriaal (bewaar juist lege glazen, doosjes en potjes want die kan je prima hergebruiken voor onze recepten) en je spaart het milieu met milieuvriendelijke schoonmaakproducten op basis van etherische olie.


En natuurlijk vind je hier vele leuke en lekkere recepten om jezelf te verwennen of aan anderen cadeau te doen.


Veel plezier op de site.


Geurende groet,

Monica