Wecken en inmaken

Recepten om voedingsmiddelen op een natuurlijke manier langer houdbaar te maken.
Berichten over Wecken en inmaken:
Winterjam met rode wijn en kruiden
12
Winterjam met rode wijn en kruiden
Winterjam met rode wijn en kruiden
Lutenitsa, de lekkerste saus van tomaten, paprika en aubergine
2
Lutenitsa, de lekkerste saus van tomaten, paprika en aubergine
Lutenitsa, de lekkerste saus van tomaten, paprika en aubergine
Tomaten inmaken, de zomer in een (weck) pot
0
Tomaten inmaken, de zomer in een (weck) pot
Tomaten inmaken, de zomer in een (weck) pot
Appelmoes inmaken
1
Appelmoes inmaken
Appelmoes inmaken
Pruimenjam met port
0
Pruimenjam met port
Pruimenjam met port
Aardbeiensiroop, verfrissend en fruitig zonder geraffineerde suiker
1
Aardbeiensiroop, verfrissend en fruitig zonder geraffineerde suiker
Aardbeiensiroop, verfrissend en fruitig zonder geraffineerde suiker
Rode bietenketchup
0
Rode bietenketchup
Rode bietenketchup
Zoetzure augurk schijfjes, zonder geraffineerde suiker
2
Zoetzure augurk schijfjes, zonder geraffineerde suiker
Zoetzure augurk schijfjes, zonder geraffineerde suiker
Blauwe bessen in honingsiroop
1
Blauwe bessen in honingsiroop
Blauwe bessen in honingsiroop