Wecken en inmaken

Recepten om voedingsmiddelen op een natuurlijke manier langer houdbaar te maken.
Berichten over Wecken en inmaken:
Pruimenjam met port
0
Pruimenjam met port
Pruimenjam met port
Aardbeiensiroop, verfrissend en fruitig zonder geraffineerde suiker
1
Aardbeiensiroop, verfrissend en fruitig zonder geraffineerde suiker
Aardbeiensiroop, verfrissend en fruitig zonder geraffineerde suiker
Rode bietenketchup
0
Rode bietenketchup
Rode bietenketchup
Zoetzure augurk schijfjes, zonder geraffineerde suiker
2
Zoetzure augurk schijfjes, zonder geraffineerde suiker
Zoetzure augurk schijfjes, zonder geraffineerde suiker
Blauwe bessen in honingsiroop
1
Blauwe bessen in honingsiroop
Blauwe bessen in honingsiroop
Appeltaartvulling maken en wecken
2
Appeltaartvulling maken en wecken
Appeltaartvulling maken en wecken
Bonen wecken met een pressure canner
5
Bonen wecken met een pressure canner
Bonen wecken met een pressure canner
Zuurkool wecken
2
Zuurkool wecken
Zuurkool wecken
Winterjam met rode wijn en kruiden
12
Winterjam met rode wijn en kruiden
Winterjam met rode wijn en kruiden