Beachwaves haarspray,  voor glanzend en verzorgd haar.
Haarverzorging
Monica Can
Haarverzorging
1 min
4

Beachwaves haarspray, voor glanzend en verzorgd haar.

1 min
4

Deze beachwaves haarspray beschermt je haar en zorgt ervoor dat je snel een mooie bos met krullend, vol haar hebt net alsof je de hele dag aan het strand bent geweest.

Beachwaves haarspray is al een tijdje populair en vele merken  hebben een beachwaves of sea salt spray in hun assortiment. Maar veel van deze producten drogen je haar erg uit door het zeezout dat erin zit.

Dit recept voor beachwaves spray gebruikt epsom zout (bitterzout) in plaats van zeezout waardoor het niet uitdrogend is voor je haar en het geeft meer volume.

Daarnaast beschermt kokosolie en aloe vera je haar tegen de invloed van zon en wind. Dus deze spray is ook ideaal om te gebruiken voor je naar het strand of zwembad gaat.

Het is simpel om te maken en kost maar een fractie van de beachwave sprays die je in de winkel kunt kopen.

 

beachwaves haarspray

 

 

Wat heb je nodig voor je diy beachwaves haarspray

200 ml. warm water

2 eetlepels epsom zout

½ theelepel fijn zeezout

1 theelepel kokosolie

1 theelepel aloe vera gel purum

Eventueel een paar druppeltjes etherische olie om je spray een lekkere geur te geven. Ik heb zelf gekozen voor YlangYlang omdat die in combinatie met de geur van de kokosolie mij zo’n heerlijk zomers gevoel geeft.

1 sprayfles van 200 ml. of 2 x 100 ml (of je kan ook de helft van het recept nemen als je maar 1 sprayfles van 100 ml. hebt)

Neem een sprayfles en giet hier het warme water in en voeg dan de kokosolie, aloe vera gel, epsom zout en zeezout toe. Doe dan de dop op de fles en schudt voor 1-2 minuten totdat al het zout opgelost is.

Gebruiksaanwijzing

Spray de beachwave spray op vochtig haar en modelleer met je vingers je haar in krullen voor losse beach waves. Spuit het op droog haar en op de haaraanzet als je meer volume wilt in je haar.

Als je dun en stijl haar hebt en je wilt de hele dag krullen. Was je haar ‘s avonds voor je naar bed gaat en spray de beachwaves haarspray op je vochtige haar, vlecht dan je haar of draai het in een knot boven op je hoofd en laat het drogen terwijl je slaapt.

De volgende ochtend spray je nog een beetje op je haar en dan haal je het uit de knot of vlechten en voila, je hebt mooie krullen.

 

Reacties
Categorieën