Podcast 9 verwacht wonderen
Aromalifestyle Podcast
Monica Can
Aromalifestyle Podcast
1 min
1

Podcast 9. verwacht wonderen

1 min
1

Deze tekst 'verwacht wonderen' hoorde ik afgelopen week in een documentaire van Pierre Franckh 'De wet van de resonantie'.  Het was een chiropractor die visitekaartjes uitdeelde met de tekst 'expect miracles' ofwel 'verwacht wonderen'.  En dat raakte mij diep. Want wanneer verwachten we nu nog wonderen? Wanneer staan we nog open voor de wonderen in ons leven? En is het niet fantastisch als je van een totale vreemde zo'n kaartje krijgt en daardoor weer aan het denken gezet wordt over de wonderen in jouw leven.

Er zijn zoveel wonderen die plaatsvinden maar we zien ze niet meer omdat we te druk zijn met van alles. En als we het nieuws kijken dan zien we alleen maar de ellende in deze wereld want dat verkoopt nu eenmaal beter dan wonderen en leuke dingen.

En het heeft me aan het denken gezet. Wanneer verwacht ik nog wonderen? En eerlijk gezegd, ook ik stond niet meer echt open voor wonderen. Terwijl er toch al zoveel hebben plaats gevonden in mijn leven.

Het boek van Pierre Franckh 'De wet van de resonantie' samen met het werk van Louise Hay en Abraham Hicks waren voor mij ruim 10 jaar geleden de inspiratie waren om met helemaal niets een bedrijf te starten. En zo is Aromalifestyle ontstaan.

En daarover heb ik deze week een podcast opgenomen, over de wonderen in mijn leven en hoe ik die gemanifesteerd heb.

Hier kan je de podcast luisteren


Meer podcasts?

Regelmatig komt er een nieuwe aflevering online.

Alle podcast afleveringen zijn onder meer beschikbaar op Spotify, Google Podcasts, Apple podcasts en nog veel meer.

Klik hier voor alle kanalen waar je de Aromalifestyle podcast kan beluisteren

Vind je podcast 9 leuk? Dan zou ik het heel fijn vinden als je een review achterlaat bij Spotify, Google of Apple of natuurlijk hier op de blog. Dat helpt mij om beter gevonden te worden in Google zodat meer mensen van de podcast kunnen genieten. Alvast bedankt!

Reacties
Categorieën