Anti-spataderen roll on, verlichting bij spinadertjes en berkentakjes
Gezondheid
Monica Can
Gezondheid
1 min
5

Anti-spataderen roll on, verlichting bij spinadertjes en berkentakjes

1 min
5

Deze anti-spataderen roll on werkt vooral goed bij spinaders/berkentakjes en beginnende spataders.

De kleine spataderen komen vaak in kluwens voor en worden ook wel ‘takkebosvenen’, ‘berketakjes’  of ‘spinadertjes” genoemd. De meeste spataders zijn van dit type en geven meestal geen klachten. Wel kunnen de spataderen als cosmetisch storend worden ervaren en daarom willen we er iets aan doen.

 

anti-spataderen roll on

 

Hoe ontstaan deze berkentakjes/spinadertjes?

Chronisch verwijde haarvaatjes op de benen zijn het gevolg van vaatwandverslapping. Dit ontstaat vaak door hormoonschommelingen tijdens de zwangerschap, erfelijke aanleg of een staand beroep.

Omdat ik zelf ook ineens van deze kleine berkentakjes op mijn scheenbenen zag ben ik op zoek gegaan naar een oplossing met etherische olie,  En vooral op Engelstalige websites kwam ik veel verschillende recepten tegen. Dus ik ben gaan experimenten met verschillende recepten en dit recept voor een anti-spataderen roll on is niet alleen super makkelijk in gebruik (voor mij een must want anders ga ik het echt niet langdurig 2 x daags gebruiken) maar heeft bij mij tot nu toe ook het beste effect.

Benodigdheden voor je anti-spataderen roll on

Werkwijze:

Neem een 10 ml. roll on flesje doe de etherische olie hier in en vul aan met de rozenbottel olie.  Ik heb gekozen voor rozenbottel olie omdat dit de werking van de etherische olie nogmaals versterkt. Je kunt eventueel ook een andere plantaardige olie nemen maar dan kan het zijn dat het resultaat minder goed is.

Afsluiten en goed schudden dan is je anti-spatader roll on klaar voor gebruik.

 

Gebruik van de anti-spatader roll on

Breng de olie 2 x daags aan op de spataders/berkentakjes en masseer licht in.

Verwacht niet binnen een week resultaat maar geef het even de tijd. Bij mij duurde het een maand voordat ik verschil ging zien, maar omdat iedereen anders is kan het resultaat ook bij iedereen verschillen. Ik kan dus helaas geen garantie geven dat de aders bij jou helemaal weg gaan maar het is zeker de moeite waard om het te proberen.

Op deze site vind je nog meer tips om spataderen te voorkomen

Alle benodigdheden voor je anti-spatader roll on vind je ook in de Aromalifestyle shop.

Reacties
Categorieën