Page content

Plantaardige olie , basis olie

Plantaardige olie , basis olie

Plantaardige oliën ook wel bekend als basis oliën zijn de basis voor vele aromatherapie recepten.

Je kan ze bijv. gebruiken voor massageolie, bodyolie, in je bodybutters en gezichtsserums. En je gebruikt ze om etherische olie mee te verdunnen.

Onderstaand vind je een beschrijving van de meest voorkomende oliën die je kan gebruiken in je recepten. Komende tijd zullen er nog meer beschrijvingen worden toegevoegd dus kom hier regelmatig een kijkje nemen.

Comment Section

4 reacties op “Plantaardige olie , basis olie


Door Boerenbrink op 16 november 2017

Hallo! Langs deze weg wil ik laten weten het bericht betreft, het zelf maken van vaseline heb gedeeld op mijn Facebookpagina Pure for sure en heb daarbij jullie als bron vermeld. Nu vraag ik mij af waar jullie Bron vandaan komt, dit heb ik niet kunnen achterhalen.
Vriendelijke groet: Pure for sure


Door Debby op 17 april 2018

Is er ergens op deze site een pagina met een lijst oliën en boter waar staat wat de Drogende oliën en boters zijn?


Door R. op 6 november 2018

Hoi,in Wilde graag Al’s basis rijst olive gebruiken, deze is me geadviseerd in de winkel datt best zou werken, Als t om een goudsbloem olé gaat, ben ook nog op zoek naar een winkel waar ik( niet online dus..) Bijenwas kan
halen?


Door Mirthe op 28 december 2019

Hoi, ik wil graag zelf een gezichts olie maken (ook voor je lichaam) maar ik vraag me af of ik alle olieën gewoon zo kan mengen? En hoe ik ze eventueel als een soort boter kan maken (als in een bodycreme of lipbalsem)?
Groetjes

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.