Hydrolaten boek, het ultieme naslagwerk over hydrolaten
Boeken
Monica Can
Boeken
2 min
2

Hydrolaten boek, het ultieme naslagwerk over hydrolaten

2 min
2

Hydrolaten is hét boek voor iedereen die meer wil weten over hydrolaten en deze wil toepassen in het dagelijks leven.  Het perfecte naslagwerk voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers.

Hydrolaten zijn nog een beetje het ondergeschoven kindje in de aromatherapie. Wat echt jammer is want hydrolaten kennen vele toepassingsmogelijkheden. Elk hydrolaat heeft zijn eigen specifieke werking.

Hydrolaten zijn zo zacht dat ze geen irritatie aan huid en slijmvliezen veroorzaken. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor de verzorging van de gevoelige huid en de baby- en kinderhuid.

Op Aromalifestyle  kan je al veel informatie vinden over hydrolaten maar soms is het gewoon erg handig om een boek als naslagwerk te hebben. En het hydrolaten boek is het eerste uitgebreide Nederlandstalige boek over hydrolaten.

Als je meer wilt weten over het gebruik en de achtergrond van hydrolaten dan  is dit het boekwerk voor jou. Het is een leidraad voor iedereen die zich wil verdiepen in de hydrolaten en een perfect naslagwerk voor zowel beginners als professionals.

 

hydrolaten-boek

59 verschillende hydrolaten!

Dit boek bevat heel veel kennis: niet alleen de beschrijvingen van 59 verschillende hydrolaten maar ook informatie over het destillatieproces, kenmerken van een kwaliteitshydrolaat en handige tips en raadgevingen omtrent de juiste en effectieve toepassingen van hydrolaten.

Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de leer van de vijf elementen.  De auteur maakt gebruik van de kwaliteiten van de hydrolaten verbonden met de vijf elementen: water-hout-vuur-aarde-metaal. En je leert hoe hydrolaten en bachbloesems elkaar kunnen versterken als katalysatoren voor innerlijke harmonie.

Het is een zoek – en een doeboek met speciale hoofdstukken zoals de energie van water en culinaire hydrolatentherapie.

In dit boek vind je meer dan 200 pagina’s vol met praktische kennis, tips en wetenswaardigheden over het gebruik van hydrolaten. En worden 59 hydrolaten uitvoerig besproken inclusief vele tips voor het gebruik en waar je op moet letten.

Het boek is prettig geschreven en bevat prachtige illustraties en spreuken om over na te denken.

 

                 

 

De auteur van het boek is Veerle Waterschoot. Zij werkt sinds 1992 professioneel met fyto- en aromatherapie en heeft zich vanaf 2005 verdiept in de hydrolaten en hun werking. Door jarenlange praktijkervaring, het samenwerken met artsen en therapeuten en haar onderzoek als docente heeft ze een uitgebreide kennis over hydrolaten en hun therapeutische kwaliteiten opgebouwd. Deze kennis deelt ze met ons in dit prachtige boek.

Kortom,het hydrolaten boek is een must voor iedereen die interesse heeft in de aromatherapie en hydrolaten.

En ik ben er trots op dat we het hydrolaten boek kunnen aanbieden in de Aromalifestyle shop. Ik vind het echt een verrijking voor ons assortiment.

Enthousiast geworden en wil jij ook alles weten over hydrolaten? Je kunt het boek hier bestellen.

Reacties
Categorieën