voeding voor jouw huid
Boeken
Monica Can
Boeken
2 min
0

Boekreview: Voeding voor jouw huid

2 min
0

'Voedng voor jouw huid' is een boek wat ik al een tijdje in huis heb en waar ik al meerdere recepten uit heb gemaakt. Het is een super leuk geschreven boek met heel veel recepten. En een ideale aanvulling op mijn eigen boek Groen leven met aromatherapie.

Het grote verschil is dat je in 'Groen leven mat aromatherapie' ook recepten vindt voor natuurlijk huishouden en die vind je niet in het boek voeding voor jouw huid. Hier vind je echter meer dan 60 recepten voor de meest heerlijke huidverzorgingsproducten.

Ontdek de schoonheid van natuurlijke verzorging met het boek 'Voeding voor jouw huid' van Barbara Hoflacher. Als ervaren herboriste met een achtergrond in natuurgeneeskunde en aromatherapie, deelt Barbara haar kennis en inzichten in dit DIY boek. Met haar eenvoudige aanpak en gebruik van alledaagse ingrediënten, laat ze zien hoe je je eigen natuurlijke verzorgingsproducten kunt creëren.
In 'Voeding voor jouw huid' vind je een schat aan recepten die gekenmerkt worden door hun eenvoud en effectiviteit. De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in je keukenkastje staan, zoals olijfolie, zonnebloemolie, kokosolie, kruiden en alcohol. Door deze basisingrediënten te combineren met lokale planten die onze innerlijke en uiterlijke schoonheid ondersteunen, kun je op een natuurlijke manier voor je huid zorgen.

Wat dit boek echt bijzonder maakt, is de compleetheid en plasticvrije benadering. Alle gebruikte ingrediënten zijn puur natuur en vrij van schadelijke stoffen. Dit betekent dat je niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor het milieu. De recepten zijn simpel, snel en gemakkelijk te bereiden, met slechts enkele ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar verzorgende, regenererende of helende producten, 'Voeding voor jouw huid' biedt het allemaal.
Dit boek gaat verder dan alleen recepten voor natuurlijke huidverzorging. Het bevat ook waardevolle informatie over het zelf maken van zeep, het creëren van tincturen en maceraten, en het werken met producten uit het seizoen en de natuur bij jou in de buurt.

Daarnaast geeft het boek handige tips voor het op de juiste manier verzamelen van kruiden. Met talloze recepten voor zalven en balsems, zoals smeerwortelzalf, koffiezalf, laurierzalf en voorjaarskruidenzalf, en bijzondere crèmes zoals aardappelcrème en rode klavercrème, biedt 'Voeding voor jouw huid' een uitgebreide verzameling van natuurlijke huidverzorgingsmogelijkheden.Laat je verrassen door de kracht van natuurlijke verzorging en creëer je eigen persoonlijke schoonheidsroutine met behulp van 'Voeding voor jouw huid'. Dit mooi en fris vormgegeven boek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en duurzame benadering van huidverzorging. Als je mijn boek 'Groen leven met aromatherapie' leuk vindt dan is dit boek ook zeker iets voor jou.

Je kunt het boek 'Voeding voor jouw huid' bestellen in de Aromalifestyle shop. 


Reacties
Categorieën