manifesteren met etherische olie
Motivatie en inspiratie
Monica Can
Motivatie en inspiratie
6 min
7

Manifesteren met etherische olie

6 min
7

Manifesteren met etherische olie.  Ontdek de kracht van geuren voor het realiseren van je verlangens.

Wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt, kunnen etherische oliën een krachtige toevoeging zijn aan je manifestaties. Je kunt etherische oliën op traditionele manieren gebruiken, zoals in een diffuser of lichamelijk aanbrengen (zorg er wel voor dat je een olie gebruikt die veilig is voor je huid en verdun altijd op de juiste manier), of je kunt een beetje creatief zijn met manifesteren door wat olie op een eurobiljet te wrijven, een beetje etherische olie in je portemonnee te druppelen, een geurkaars te maken met een specifieke olie, of één van de andere methodes gebruiken waarover ik je hieronder meer ga vertellen

De intentie van manifesteren met etherische olie

Het proces van manifesteren is een krachtige manier om je verlangens en dromen in je leven te realiseren. Het gaat om het bewust gebruiken van je gedachten, intenties en energie om datgene aan te trekken wat je wilt manifesteren. Of het nu gaat om liefde, geld, succes of welk ander doel dan ook, de sleutel tot succesvol manifesteren ligt in een paar belangrijke principes.

Allereerst is het essentieel om een duidelijk en specifiek beeld te hebben van wat je wilt manifesteren. Wees niet vaag of dubbelzinnig, maar wees zo gedetailleerd mogelijk over je verlangens. Visualiseer levendig hoe het eruit ziet, voelt, ruikt en klinkt wanneer je datgene hebt bereikt wat je wilt manifesteren. Het is belangrijk om jezelf toe te staan de positieve emoties te voelen die gepaard gaan met het realiseren van je verlangens, alsof het al in je leven is.

Ten tweede is het van cruciaal belang om je gedachten en overtuigingen in lijn te brengen met wat je wilt manifesteren. Let op de kwaliteit van je gedachten en vermijd negativiteit, twijfel of angst. Geloven dat je verlangens mogelijk zijn en dat je ze verdient, is een belangrijk aspect van succesvol manifesteren. Wees je bewust van eventuele beperkende overtuigingen die je zou kunnen hebben en werk eraan om ze los te laten en te vervangen door positieve, ondersteunende overtuigingen.

Daarnaast is het belangrijk om je manifestatie praktijk te ondersteunen met positieve actie. Hoewel het universum je kan helpen bij het manifesteren, is het ook belangrijk om stappen te ondernemen en kansen aan te grijpen die zich voordoen. Wees alert op synchroniciteit en intuïtieve aanwijzingen die je kunnen leiden naar de juiste kansen en mensen die je verlangens kunnen ondersteunen. Handel in overeenstemming met je intenties en wees bereid om actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

Een andere belangrijke factor bij succesvol manifesteren is het werken met energie, en dit is waar etherische oliën van pas kunnen komen. Etherische oliën hebben unieke vibraties en eigenschappen die je kunnen helpen om je energie af te stemmen op je verlangens. Kies oliën die resoneren met het specifieke gebied waarin je wilt manifesteren, zoals liefde, geld of succes. Gebruik de oliën met intentie, of het nu is door ze op je lichaam aan te brengen, ze te verwerken in rituelen of ze te verstuiven in je omgeving. Laat de geur en de eigenschappen van de oliën je ondersteunen bij het versterken van je manifestatie praktijk.
De juiste intentie

Ongeacht welke praktijk je gebruikt, is het belangrijk om altijd etherische oliën met intentie te gebruiken; wees duidelijk en specifiek over wat je precies wilt manifesteren en visualiseer je verlangen in je geest, waardoor je jezelf alle positieve emoties laat voelen van het hebben van precies wat je wilt.

Hieronder heb ik etherische oliën en oliecomposities vermeld voor het manifesteren van je verlangens. Ik heb deze etherische oliën verdeeld in drie categorieën: etherische oliën voor het manifesteren van liefde, etherische oliën voor het manifesteren van geld en etherische oliën voor het manifesteren van succes. Onder elke categorie geef ik links naar oliecomposities die je kunnen helpen bij het manifesteren van je specifieke verlangens. Deze composities zijn kant-en-klaar en volledig klaar voor gebruik om je intenties te manifesteren. Als je liever de etherische oliën gebruikt die je al hebt, geef ik ook lijsten onder elke categorie van enkele oliën die je kunt gebruiken om je eigen composities te maken of afzonderlijk te gebruiken.

Hoe gebruik je etherische oliën om te manifesteren

Hieronder vind je een lijst met manieren waarop je etherische oliën kunt gebruiken voor het manifesteren van liefde, geld, succes en meer. 

.Je kunt de etherische oliën natuurlijk in je diffuser gebruiken, je oliën dragen of ze gebruiken zoals je normaal zou doen, waarbij je je intentie duidelijk uitspreekt (dat wil zeggen dat je duidelijk bent over wat je wilt manifesteren) wanneer je je praktijk begint.

Wrijf etherische olie op geld, foto's en meer. Of doe een druppel etherische olie naar keuze op een stukje vilt of stof en doe dit in je portemonnee (zie bij etherische oliën voor het manifesteren van geld). Ik heb altijd een schijfje vilt met een paar druppels van mijn overvloed compositie in mijn portemonnee. En dat heeft als bijkomend voordeel dat mijn portemonnee heerlijk ruikt zodra ik hem openmaak. 

Denk na over wat je wilt manifesteren. Met welke items associeer je dit verlangen? Als je bijvoorbeeld financiële welvaart wilt manifesteren, kun je dit associëren met fysiek geld, je portemonnee of tas, of bankafschriften. Om succes voor je bedrijf te manifesteren, kun je overwegen om visitekaartjes of een kopie van je verkoopvergunning te gebruiken. Kies een item dat je associeert met wat je wilt manifesteren en wrijf wat etherische olie op dit item. Terwijl je de olie gebruikt, spreek je je intentie hardop uit, wees duidelijk en specifiek.

Gebruik bij scripting Dit is één van mijn favoriete manieren om je intenties te versterken. Als je een scripting-praktijk hebt, kun je een beetje manifesterende olie op je script wrijven voor wat extra manifesterende magie. Dit is vooral krachtig in combinatie met de kussenmethode, waar je hier meer over kunt lezen. Je hoeft dit ook niet te beperken tot alleen scripting. Je kunt manifesterende olie gebruiken bij handgeschreven brieven, journaling, dagboeken etc. (En vergeet niet een beetje manifesterende olie op je visionboard aan te brengen!)

Draag het op je lichaam. Maak er een fijn parfum van (bijvoorbeeld met de Farfalla parfumbasis) of maak er een roll on van met jojoba olie. Zo kun je je dagelijks omhullen in jouw favoriete geur die je helpt om beter te manifesteren.  Of je kunt de olie bewaren voor belangrijke momenten zoals sollicitatiegesprekken, eerste dates en zakelijke bijeenkomsten. Als je belangrijke documenten gaat ondertekenen, kun je wat olie op je handen wrijven (of de pen, als je het niet op je handen wilt wrijven). En als je het liever niet direct draagt, kun je ook een druppel olie op je sieraden aanbrengen voordat je het huis verlaat.

Maak geurkaarsen of waxmelts met de olie van je keuze die past bij wat je wilt manifesteren. 
Etherische oliën voor het manifesteren van liefde

Enkele oliën voor het manifesteren van liefde

  • Sinaasappel  Sinaasappelolie staat bekend om zijn opbeurende en vrolijke eigenschappen. Het kan helpen om een positieve en liefdevolle sfeer te creëren, waardoor je openstaat voor liefde en genegenheid.
  • Scharlei  Scharlei-olie heeft kalmerende eigenschappen en kan helpen om je geest te ontspannen en je emoties in balans te brengen. Het kan je helpen om je open te stellen voor diepere emotionele verbindingen en intieme relaties.
  • Patchouli Patchouli-olie heeft een aardende en sensuele geur. Het kan helpen om gevoelens van zelfliefde en zelfacceptatie te bevorderen, waardoor je in staat bent om liefde aan te trekken en te koesteren.
  • Roos Rozenolie staat bekend om zijn romantische en liefdevolle eigenschappen. Het kan helpen om je hart te openen, liefde te ervaren en een gevoel van harmonie en verbinding te bevorderen.
  • Ylang-Ylang Ylang-Ylang-olie heeft een zoete en bloemige geur die bekend staat om zijn afrodiserende eigenschappen. Het kan helpen om passie en romantiek aan te wakkeren, zowel in bestaande relaties als bij het aantrekken van nieuwe liefde.
  • Sandelhout Sandelhoutolie heeft een warme, houtachtige geur die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen om negatieve emoties los te laten en liefdevolle energie te cultiveren.
  • Bergamot Bergamotolie heeft een verfrissende citrusgeur en staat bekend om zijn opbeurende eigenschappen. Het kan helpen om positieve emoties te bevorderen, zelfliefde te vergroten en een gevoel van eigenwaarde te cre
Reacties
Categorieën