manifesteren met etherische olie
Motivatie en inspiratie
Monica Can
Motivatie en inspiratie
13 min
7

Manifesteren met etherische olie

13 min
7

Manifesteren met etherische olie.  Ontdek de kracht van geuren voor het realiseren van je verlangens.

Wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt, kunnen etherische oliën een krachtige toevoeging zijn aan je manifestaties. Je kunt etherische oliën op traditionele manieren gebruiken, zoals in een diffuser of lichamelijk aanbrengen (zorg er wel voor dat je een olie gebruikt die veilig is voor je huid en verdun altijd op de juiste manier), of je kunt een beetje creatief zijn met manifesteren door wat olie op een eurobiljet te wrijven, een beetje etherische olie in je portemonnee te druppelen, een geurkaars te maken met een specifieke olie, of één van de andere methodes gebruiken waarover ik je hieronder meer ga vertellen

De intentie van manifesteren met etherische olie

Het proces van manifesteren is een krachtige manier om je verlangens en dromen in je leven te realiseren. Het gaat om het bewust gebruiken van je gedachten, intenties en energie om datgene aan te trekken wat je wilt manifesteren. Of het nu gaat om liefde, geld, succes of welk ander doel dan ook, de sleutel tot succesvol manifesteren ligt in een paar belangrijke principes.

Allereerst is het essentieel om een duidelijk en specifiek beeld te hebben van wat je wilt manifesteren. Wees niet vaag of dubbelzinnig, maar wees zo gedetailleerd mogelijk over je verlangens. Visualiseer levendig hoe het eruit ziet, voelt, ruikt en klinkt wanneer je datgene hebt bereikt wat je wilt manifesteren. Het is belangrijk om jezelf toe te staan de positieve emoties te voelen die gepaard gaan met het realiseren van je verlangens, alsof het al in je leven is.

Ten tweede is het van cruciaal belang om je gedachten en overtuigingen in lijn te brengen met wat je wilt manifesteren. Let op de kwaliteit van je gedachten en vermijd negativiteit, twijfel of angst. Geloven dat je verlangens mogelijk zijn en dat je ze verdient, is een belangrijk aspect van succesvol manifesteren. Wees je bewust van eventuele beperkende overtuigingen die je zou kunnen hebben en werk eraan om ze los te laten en te vervangen door positieve, ondersteunende overtuigingen.

Daarnaast is het belangrijk om je manifestatie praktijk te ondersteunen met positieve actie. Hoewel het universum je kan helpen bij het manifesteren, is het ook belangrijk om stappen te ondernemen en kansen aan te grijpen die zich voordoen. Wees alert op synchroniciteit en intuïtieve aanwijzingen die je kunnen leiden naar de juiste kansen en mensen die je verlangens kunnen ondersteunen. Handel in overeenstemming met je intenties en wees bereid om actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

Een andere belangrijke factor bij succesvol manifesteren is het werken met energie, en dit is waar etherische oliën van pas kunnen komen. Etherische oliën hebben unieke vibraties en eigenschappen die je kunnen helpen om je energie af te stemmen op je verlangens. Kies oliën die resoneren met het specifieke gebied waarin je wilt manifesteren, zoals liefde, geld of succes. Gebruik de oliën met intentie, of het nu is door ze op je lichaam aan te brengen, ze te verwerken in rituelen of ze te verstuiven in je omgeving. Laat de geur en de eigenschappen van de oliën je ondersteunen bij het versterken van je manifestatie praktijk.
De juiste intentie

Ongeacht welke praktijk je gebruikt, is het belangrijk om altijd etherische oliën met intentie te gebruiken; wees duidelijk en specifiek over wat je precies wilt manifesteren en visualiseer je verlangen in je geest, waardoor je jezelf alle positieve emoties laat voelen van het hebben van precies wat je wilt.

Hieronder heb ik etherische oliën en oliecomposities vermeld voor het manifesteren van je verlangens. Ik heb deze etherische oliën verdeeld in drie categorieën: etherische oliën voor het manifesteren van liefde, etherische oliën voor het manifesteren van geld en etherische oliën voor het manifesteren van succes. Onder elke categorie geef ik links naar oliecomposities die je kunnen helpen bij het manifesteren van je specifieke verlangens. Deze composities zijn kant-en-klaar en volledig klaar voor gebruik om je intenties te manifesteren. Als je liever de etherische oliën gebruikt die je al hebt, geef ik ook lijsten onder elke categorie van enkele oliën die je kunt gebruiken om je eigen composities te maken of afzonderlijk te gebruiken.

Hoe gebruik je etherische oliën om te manifesteren

Hieronder vind je een lijst met manieren waarop je etherische oliën kunt gebruiken voor het manifesteren van liefde, geld, succes en meer.

.Je kunt de etherische oliën natuurlijk in je diffuser gebruiken, je oliën dragen of ze gebruiken zoals je normaal zou doen, waarbij je je intentie duidelijk uitspreekt (dat wil zeggen dat je duidelijk bent over wat je wilt manifesteren) wanneer je je praktijk begint.

Wrijf etherische olie op geld, foto's en meer. Of doe een druppel etherische olie naar keuze op een stukje vilt of stof en doe dit in je portemonnee (zie bij etherische oliën voor het manifesteren van geld). Ik heb altijd een schijfje vilt met een paar druppels van mijn overvloed compositie in mijn portemonnee. En dat heeft als bijkomend voordeel dat mijn portemonnee heerlijk ruikt zodra ik hem openmaak.

Denk na over wat je wilt manifesteren. Met welke items associeer je dit verlangen? Als je bijvoorbeeld financiële welvaart wilt manifesteren, kun je dit associëren met fysiek geld, je portemonnee of tas, of bankafschriften. Om succes voor je bedrijf te manifesteren, kun je overwegen om visitekaartjes of een kopie van je verkoopvergunning te gebruiken. Kies een item dat je associeert met wat je wilt manifesteren en wrijf wat etherische olie op dit item. Terwijl je de olie gebruikt, spreek je je intentie hardop uit, wees duidelijk en specifiek.

Gebruik bij scripting Dit is één van mijn favoriete manieren om je intenties te versterken. Als je een scripting-praktijk hebt, kun je een beetje manifesterende olie op je script wrijven voor wat extra manifesterende magie. Dit is vooral krachtig in combinatie met de kussenmethode, waar je hier meer over kunt lezen. Je hoeft dit ook niet te beperken tot alleen scripting. Je kunt manifesterende olie gebruiken bij handgeschreven brieven, journaling, dagboeken etc. (En vergeet niet een beetje manifesterende olie op je visionboard aan te brengen!)

Draag het op je lichaam. Maak er een fijn parfum van (bijvoorbeeld met de Farfalla parfumbasis) of maak er een roll on van met jojoba olie. Zo kun je je dagelijks omhullen in jouw favoriete geur die je helpt om beter te manifesteren.  Of je kunt de olie bewaren voor belangrijke momenten zoals sollicitatiegesprekken, eerste dates en zakelijke bijeenkomsten. Als je belangrijke documenten gaat ondertekenen, kun je wat olie op je handen wrijven (of de pen, als je het niet op je handen wilt wrijven). En als je het liever niet direct draagt, kun je ook een druppel olie op je sieraden aanbrengen voordat je het huis verlaat.

Maak geurkaarsen of waxmelts met de olie van je keuze die past bij wat je wilt manifesteren.
Etherische oliën voor het manifesteren van liefde

Enkele oliën voor het manifesteren van liefde

 • Sinaasappel Sinaasappelolie staat bekend om zijn opbeurende en vrolijke eigenschappen. Het kan helpen om een positieve en liefdevolle sfeer te creëren, waardoor je openstaat voor liefde en genegenheid.
 • Scharlei Scharlei-olie heeft kalmerende eigenschappen en kan helpen om je geest te ontspannen en je emoties in balans te brengen. Het kan je helpen om je open te stellen voor diepere emotionele verbindingen en intieme relaties.
 • PatchouliPatchouli-olie heeft een aardende en sensuele geur. Het kan helpen om gevoelens van zelfliefde en zelfacceptatie te bevorderen, waardoor je in staat bent om liefde aan te trekken en te koesteren.
 • RoosRozenolie staat bekend om zijn romantische en liefdevolle eigenschappen. Het kan helpen om je hart te openen, liefde te ervaren en een gevoel van harmonie en verbinding te bevorderen.
 • Ylang-YlangYlang-Ylang-olie heeft een zoete en bloemige geur die bekend staat om zijn afrodiserende eigenschappen. Het kan helpen om passie en romantiek aan te wakkeren, zowel in bestaande relaties als bij het aantrekken van nieuwe liefde.
 • SandelhoutSandelhoutolie heeft een warme, houtachtige geur die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen om negatieve emoties los te laten en liefdevolle energie te cultiveren.
 • BergamotBergamotolie heeft een verfrissende citrusgeur en staat bekend om zijn opbeurende eigenschappen. Het kan helpen om positieve emoties te bevorderen, zelfliefde te vergroten en een gevoel van eigenwaarde te creëren, wat essentieel is voor het aantrekken van liefdevolle relaties.

Een fijne compositie van Farfalla voor het manifesteren van meer liefde is de Knuffelgeur

Deze betoverende geurcompositie is speciaal ontwikkeld om je te helpen meer liefde in je leven te manifesteren. Met zijn warme, zachte en bloemig-frisse aroma, waaronder de toevoeging van iris etherische olie, nodigt het uit tot knuffelen en verwennen. Het omhult je met een gevoel van geborgenheid en creëert een warme sfeer om je heen.

Deze compositie is als een lichtpuntje voor je gemoed en je ziel. Het heeft het vermogen om liefdevolle energie te activeren en te versterken, zodat je jezelf kunt openstellen voor liefde en liefdevolle relaties in je leven kunt aantrekken. Het kalmeert en troost je, waardoor je in een staat van ontspanning en acceptatie kunt komen.

Of je nu verlangt naar meer liefde in romantische relaties, vriendschappen of familiebanden, deze geurcompositie zal je ondersteunen in je intentie om liefde aan te trekken. Laat de warme geur je omhullen en je eraan herinneren dat liefde overal om je heen aanwezig is.

Als je jezelf wilt openstellen voor meer liefde en een geborgen sfeer wilt creëren, nodig ik je uit om deze compositie te ervaren. Het zal je hart verwarmen, je ziel voeden en je helpen om liefdevolle relaties en verbindingen te manifesteren in alle aspecten van je leven.

Etherische oliën voor het manifesteren van geld

Enkele oliën voor het manifesteren van geld:

 • Sinaasappel:Sinaasappelolie heeft een opbeurend en verfrissend aroma. Het kan helpen om een positieve mindset te bevorderen en blokkades met betrekking tot geld los te laten. Sinaasappelolie kan ook helpen om optimisme en overvloedige gedachten te cultiveren, wat belangrijk is bij het aantrekken van financiële overvloed.
 • Scharlei:Scharlei-olie kan helpen bij het balanceren van emoties en het verminderen van stress en angst die verband houden met financiële zorgen. Het kan ook helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je te ondersteunen bij het nemen van financiële beslissingen.
 • Wierook:Wierookolie staat bekend om zijn spirituele en aardende eigenschappen. Het kan helpen om een diepere verbinding met overvloed en welvaart te creëren, evenals het loslaten van negatieve overtuigingen over geld.
 • Gember:Gemberolie heeft een verwarmend en stimulerend effect. Het kan helpen om energie en doorzettingsvermogen te vergroten, wat belangrijk is bij het streven naar financieel succes. Gemberolie kan ook helpen om belemmerende overtuigingen over geld te doorbreken.
 • Mirre:Mirre-olie heeft aardende en kalmerende eigenschappen. Het kan helpen om gevoelens van angst en stress met betrekking tot geld los te laten. Mirreolie kan ook helpen om een gevoel van stabiliteit en vertrouwen te bevorderen bij het nastreven van financiële doelen.
 • Patchouli:Patchouli-olie heeft een aardse en sensuele geur. Het kan helpen om gevoelens van overvloed en welvaart te activeren en te versterken. Patchouliolie kan ook helpen om een positieve mindset te bevorderen en beperkende overtuigingen over geld los te laten.
 • Vetiver:Vetiverolie heeft een aardend en rustgevend effect. Het kan helpen om gevoelens van stress en onrust met betrekking tot financiën te verminderen. Vetiverolie kan ook helpen om een gevoel van financiële stabiliteit en veiligheid te bevorderen.
 • Jasmijn:Jasmijnolie staat bekend om zijn zoete en bloemige geur. Het kan helpen om een positieve en optimistische mindset te bevorderen, evenals het aantrekken van overvloed en welvaart.
 • Basilicum:Basilicumolie heeft stimulerende eigenschappen die kunnen helpen om energie en focus te vergroten. Het kan ook helpen om beperkende overtuigingen met betrekking tot geld los te laten en een proactieve mindset te bevorderen.
 • Kaneel:Kaneelolie heeft een verwarmende en opwekkende geur. Het kan helpen om positieve energie te activeren en de vibratie van overvloed te versterken. Kaneelolie kan ook helpen om blokkades met betrekking tot geld vrij te maken en een gevoel van financiële overvloed te bevorderen.

Een goede compositie die je zelf kunt maken en die je kan helpen bij het manifesteren van meer geld is de Overvloed compositie.

Deze compositie is ontwikkeld om je energielevel te verbeteren. Alleen in een hoge energie (als je je goed voelt, ontspannen bent en geen stress hebt) ben je in staat om overvloed aan te trekken. Het is een heerlijke geur die ontspannend werkt en die je bijvoorbeeld als parfum prima de hele dag om je heen kunt hebben.

Hier vind je het recept voor de overvloed compositie

De licht compositie van Farfalla is een diepe, warme geur met een lichte zoetheid en een bloemige noot.

Deze betoverende geur dient als een bron van inspiratie en positieve energie, speciaal ontworpen om geld en overvloed in je leven aan te trekken. Het creëert een sfeer van feestelijkheid en vreugde, waardoor je jezelf kunt openstellen voor mooie en overvloedige momenten.

Deze compositie is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde en kostbare etherische oliën. Het bevat een harmonieuze blend van bergamot, bloedsinaasappel, jasmijn, wierook, ylang-ylang, neroli, roos, kaneel en citroengras. Elke olie draagt bij aan de krachtige werking van deze compositie, met hun unieke eigenschappen en betekenis in relatie tot geld en overvloed.

Bergamot en bloedsinaasappel wekken een gevoel van optimisme en welvaart op, terwijl jasmijn en roos liefde en overvloed in je leven versterken. Wierook en neroli helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en blokkades die je financiële groei kunnen belemmeren. Ylang-ylang en citroengras bevorderen een gevoel van zelfvertrouwen en energie, terwijl kaneel warmte en vitaliteit toevoegt aan de mix.

Gebruik deze compositie om een atmosfeer van welvaart en overvloed te creëren. Je kunt het verdampen in een diffuser, een paar druppels toevoegen aan een bad of een massageolie maken met deze blend om jezelf te omringen met de positieve energie van geld en overvloed.Etherische oliën voor het manifesteren van succes

Enkele oliën voor het manifesteren van succes

 • Sinaasappel:sinaasappelolie staat bekend als de olie van overvloed. Het kan je helpen een positieve mindset te cultiveren, je optimistisch te voelen en kansen voor succes aan te trekken.
 • Scharlei: Scharlei oliestaat bekend om zijn vermogen om de geest te verhelderen en de focus te verbeteren. Het kan helpen om mentale helderheid te bevorderen, wat essentieel is bij het stellen van doelen en het nemen van actie om succes te manifesteren.
 • Wierook:Wierookolie wordt al eeuwenlang gebruikt voor spirituele en meditatieve doeleinden. Het kan helpen om je geest te kalmeren, focus en helderheid te bevorderen, en je te verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid.
 • Gember:Gemberolie staat bekend om zijn stimulerende en verwarmende eigenschappen. Het kan je helpen moed en zelfvertrouwen op te bouwen, motivatie te vergroten en actie te ondernemen om succes te bereiken.
 • Bergamot:Bergamotolie staat bekend om zijn opbeurende en kalmerende eigenschappen. Het kan je helpen positieve energie te bevorderen, zelfvertrouwen op te bouwen en obstakels te overwinnen die je succes in de weg kunnen staan.
 • Citroen;Citroenolie staat bekend om zijn verfrissende en stimulerende eigenschappen. Het kan je helpen helderheid en mentale alertheid te bevorderen, je creativiteit te vergroten en een positieve sfeer te creëren voor succes.
 • Ceder:Cederhoutolie heeft aardende eigenschappen en kan helpen bij het versterken van je focus en vastberadenheid. Het kan je helpen om doelen te stellen, moedig te blijven en door te zetten, zelfs als je obstakels tegenkomt.

Een goede compositie van Farfalla die kan helpen bij het manifesteren van succes is de Aktivierung compositie.

Deze inspirerende geurcompositie is speciaal ontworpen om je te helpen manifesteren voor succes. De verkwikkende en heldere aroma's bevorderen de concentratie en versterken je energie, vooral op momenten van vermoeidheid en uitputting. Het is als een opkikker die je geest verfrist en je helpt helder te denken.

De Aktivierung-compositie is een verfrissende blend, met onder andere citroen, pepermunt, gember, rozemarijn en lemongrass.

Citroenolie staat bekend om zijn verfrissende en stimulerende eigenschappen. Het helpt de geest te verhelderen, verbetert de concentratie en bevordert een positieve stemming.

Pepermuntolie heeft een verkoelend effect en kan de alertheid en focus verbeteren. Het kan ook helpen bij het verlichten van spanning en vermoeidheid.

Gemberolie staat bekend om zijn opwekkende en verwarmende eigenschappen. Het kan energie geven, de bloedsomloop bevorderen en een gevoel van kracht en moed geven.

Rozemarijnolie staat bekend om zijn versterkende en stimulerende eigenschappen. Het kan de mentale helderheid bevorderen, het geheugen ondersteunen en de algehele cognitieve functie verbeteren.

Lemongrassolie heeft een verfrissende en opbeurende geur. Het kan helpen om vermoeidheid te verminderen, de stemming te verbeteren en een gevoel van positiviteit te bevorderen.

Samen vormen deze etherische oliën een krachtige blend die de geest verheldert, de concentratie bevordert en de vitaliteit verhoogt. De Aktivierung-compositie is ideaal voor momenten waarop je een energieboost nodig hebt, zoals tijdens het studeren, werken of wanneer je je vermoeid voelt. Het creëert een verfrissende en stimulerende sfeer, zodat je je optimaal kunt concentreren en je doelen kunt bereiken.

Gebruik de Aktivierung-compositie in een diffuser, voeg het toe aan een bad of massageolie, of breng het topisch aan voor een verkwikkende ervaring. Laat de revitaliserende geur je inspireren en motiveren terwijl je je dagelijkse activiteiten uitvoert.

Of je nu op kantoor werkt, aan projecten werkt of jezelf wilt ondersteunen tijdens studie-uren of huiswerk, deze geur is perfect. Het zal je denkprocessen stimuleren en je helpen gefocust te blijven, zodat je met succes je taken kunt volbrengen.

Dus als je een extra boost nodig hebt om je doelen te bereiken en succes te manifesteren, laat deze geurcompositie je begeleiden. Het zal je geest wakker schudden, je motivatie vergroten en je helpen om succesvol te zijn in alles wat je onderneemt.

Alle etherische oliën en composities die je nodig hebt om je manifestatie proces te ondersteunen vind je ook in de Aromalifestyle shop. Hier kan je direct bestellen wat je nodig hebt.

Heb jij al succes gehad bij het gebruik van essentiële oliën om je dromen en verlangens te manifesteren? Deel je favoriete praktijken en rituelen hieronder met ons! Zo kunnen we elkaar ondersteunen om meer te manifesteren en de wereld een mooiere plek te maken.

Reacties
Categorieën