Vanille jojoba serum met balsemspar en sinaasappel
Gezichtsverzorging
Monica Can
Gezichtsverzorging
1 min
0

Vanille jojoba serum met balsemspar en sinaasappel

1 min
0

Dit vanille jojoba serum met balsemspar en sinaasappel is een heel veelzijdig en fijn serum om in de winter te gebruiken.

De combinatie van vanille, sinaasappel en de zoete dennengeur van balsemspar geven deze olie een heerlijke geur.

Balsemspar is zeer geschikt voor gebruik in de winter omdat de olie antibacteriële en zuiverende eigenschappen heeft. Balsemspar etherische olie wordt veel gebruikt bij verkoudheid en griepverschijnselen.

Balsemspar is echter ook zuiverend en rustgevend bij stress en spanning en dat maakt dit serum ook zo veelzijdig in gebruik. Fijn als massageolie bij spierpijn (bijvoorbeeld tijdens de wintersportvakantie of na het sporten). Als lichaamsolie na het douchen, bij Verkoudheid en griep, breng verlichting met aromatherapie of als badolie voor een ontspannend bad.

 

vanille jojoba serum

 

 

Sinaasappel etherische olie wordt in de aromatherapie graag gebruikt om een warme en aangename sfeer te creeren.

Deze olie is een uitstekende olie om te stimuleren en te revitaliseren en heeft een heerlijk citrus aroma. Zoet en toch verfrissend.

Het is een warme olie die de ziel voedt. Deze olie geeft een gevoel van vreugde en verbetert de stemming.

 

Wat heb je nodig voor je vanille jojoba serum met balsemspar en sinaasappel

Gebruiksaanwijzing

Je begint met de jojoba vanille olie te maken.

Doe de vanille jojobaolie in een donker bruin of blauwglasflesje van 50 ml. en voeg hier de etherische olie aan toe. Even goed schudden en klaar is je vanille jojoba serum.

Wil je niet wachten tot de jojoba vanille olie klaar is dan kan je ook 10 druppels vanille extract aan 50 ml. jojoba olie toevoegen en dan de balsemspar en sinaasappel etherische olie.

Als massageolie kan je het serum zo gebruiken. Als lichaamsolie kan je het serum het beste inmasseren op een licht vochtige huid, dan trekt het serum beter in en houdt het vocht beter vast.

Alle ingrediënten voor je serum vind je ook in de Aromalifestyle shop

Reacties
Categorieën