Hydraterende body olie met vanille en sinaasappel
Lichaamsverzorging
Monica Can
Lichaamsverzorging
1 min
3

Hydraterende body olie met vanille en sinaasappel

1 min
3

Deze hydraterende body olie zorgt voor een echt verwen moment na het douchen of baden. Met een heerlijke combinatie van vanille en sinaasappel. En  door de combinatie van kokosolie, amandelolie en jojoba olie is deze body olie rijk en hydraterend, zonder vet aan te voelen. Na het aanbrengen voelt je huid meteen fluweelzacht aan. De olie hydrateert, beschermt en verzorgt je huid. Na aanbrengen straalt je huid! De olie trekt snel in en de heerlijke ontspannende geur zorgt voor een echt verwen moment.

Goed, nu heb ik genoeg reclame gemaakt en is het je vast wel duidelijk dat ik erg enthousiast ben over dit recept van hydraterende body olie. Tijd om aan de slag te gaan!

Benodigdheden voor de hydraterende body olie:

Bereidingswijze:

Maak eerst een vanille maceraat met de jojoba olie (hier vind je het recept). Als je geen tijd wilt nemen om het maceraat te maken dan kan je natuurlijk ook gewone jojoba olie nemen en hier 20 druppels vanille absolue aan toevoegen.

Smelt de kokosolie en doe deze samen met de amandel olie en jojoba olie in een glazen fles (of een dispenser). Voeg dan de etherische olie en vitamine E toe. Even goed schudden en je heerlijk geurende bodyolie is klaar.

Als je niet van vanille en sinaasappel houdt dan kan je natuurlijk ook andere geuren etherische olie gebruiken om de body olie helemaal aan te passen aan je eigen smaak.

hydraterende body olie

Gebruik:

Masseer de hydraterende body olie in de licht vochtige huid direct na het douchen of baden. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. Ook zeer geschikt om te gebruiken als fijne massage olie.

Reacties
Categorieën