Nagelriem olie roll on, verzorgend en versterkend met etherische olie
Hand en voet verzorging
Monica Can
Hand en voet verzorging
1 min
1

Nagelriem olie roll on, verzorgend en versterkend met etherische olie

1 min
1

Deze nagelriem olie zorgt niet alleen voor zachte en verzorgde nagelriemen maar ook voor sterkere nagels. En de nagelriem olie is snel gemaakt en ruikt ook nog eens heerlijk. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

Regelmatig krijg ik de vraag in mijn mailbox of ik een goed recept heb voor nagelriem olie. Dus het is hoogste tijd om het recept van mijn favoriete nagelriem olie hier met jullie te delen. Ik gebruik deze olie al een hele tijd en ik merk echt dat mijn nagels hier sterker van zijn geworden. Vroeger had ik zeer breekbare nagels en tegenwoordig groeien ze zo snel en lang dat ik ze regelmatig moet vijlen.

Ik heb deze nagelriem olie extra in een roll on flesje gedaan omdat ik de olie altijd gebruik voor ik ’s avonds ga slapen. Dit is een onderdeel van mijn avondritueel waarin ik ondermeer mijn handen insmeer met een fijne hand crème (meestal de mandarijn handcreme).

Als plantaardige olie heb ik gekozen voor jojoba olie en amandel olie. Beide hebben een versterkende werking op de nagels en werken hydraterend. Daarnaast trekt deze combinatie snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. Wat natuurlijk erg handig is al je je nagelriem olie ook overdag wilt gebruiken. Amandelolie is ook nog eens rijk aan zink en kalium wat zeer goed is tegen broze nagels.

nagelriem olie

 

 

Benodigdheden voor je nagelriem olie roll on:

10 ml. roll on flesje (bijv. deze of deze)

5 ml. jojoba olie

5 ml. amandel olie

3 druppels lavendel etherische olie

3 druppels rozemarijn etherische olie

3 druppels citroen etherische olie

5 druppels vitamine E

 

Werkwijze

Doe de alle ingrediënten in het roll on flesje, doe de roller erop, sluit af en dan even goed schudden zodat alles zich goed kan mengen.

Regelmatig over je nagelriemen rollen en dan even in de nagelriemen masseren. Het is aan te bevelen om dit in ieder geval ’s avonds te doen voordat je gaat slapen zodat de olie de hele nacht kan intrekken. Maar je kunt het ook overdag tussendoor doen bijv. na het handen wassen.

 

Alles wat je nodig hebt voor de nagelriem olie vind je ook in de Aromalifestyle shop (of klik op de links bij benodigdheden).

 

Reacties
Categorieën