Verkoelende pepermunt roll on, ook verlichtend bij hoofdpijn
Gezondheid
Monica Can
Gezondheid
1 min
0

Verkoelende pepermunt roll on, ook verlichtend bij hoofdpijn

1 min
0

Deze verkoelende pepermunt roll on is heerlijk verkoelend en zeer geschikt om te gebruiken tijdens warme dagen.

Naast pepermunt etherische olie bevat deze roll on ook eucalyptus en lavendel en werkt ook verlichtend bij hoofdpijn en zelfs migraine klachten.

Je kunt deze roll on op 2 manieren maken. Je kan een basis van alcohol nemen bijv. jenever of wodka of als je liever geen alcohol gebruikt dan is ook jojoba olie of amandelolie een goede basis alleeen wordt de roll on dan wel wat vetter.

Op de foto heb ik biologische weingeist alcohol gebruikt, (verkrijgbaar in de Aromalifestyle shop) dat heeft een heel hoog alcohol percentage waardoor de etherische olie er geheel in oplost. Je kunt ook  wodka of jenever gebruiken, alleen moet je dan altijd even schudden voor gebruik zodat de olie zich weer mengt met de alcohol.

Bij amandelolie of jojobaolie vermengd de etherische olie zich ook met de basisolie en hoef je ook niet elke keer te schudden.

Dus het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. De werkzaamheid blijft gelijk of je nu alcohol of plantaardige olie gebruikt.

 

verkoelende pepermunt roll on

 

 

Wat heb je nodig voor je verkoelende pepermunt roll on

 

Gebruiksaanwijzing

Doe de alcohol of plantaardige olie in de roll on en vul aan met de etherische olie. Roller erop doen, dopje erop en dan even goed schudden en je roller is klaar voor gebruik.

Rollen in de nek en over de polsen werkt verkoelend en bij hoofdpijn ook rollen over je voorhoofd en slapen en regelmatig herhalen totdat de pijn minder wordt.

Lege roll on rollers en etherische olie  kan je ook bestellen in de Aromalifestyle shop.

Reacties
Categorieën